Algemene voorwaarden [De kleine lettertjes] 2015: Escape the Gate

27-08-2015

Reserveren

– Reserveren voor Escape the Gate kan enkel via de website www.gevangenpoortboz.nl.
– Na het reserveren van een tijd/datum krijg je een bevestiging per e-mail. Het is mogelijk dat deze mail in je SPAM folder terecht komt. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen, dan is de reservering niet goed doorgekomen.
– Staat je voorkeurstijd er niet meer tussen? Laat het ons weten via de e-mail escaperoom@gevangenpoortboz.nl. In geval van een annulering nemen we dan direct contact met je op!
– Staat je voorkeurstijd niet tussen de aangegeven bloktijden? Laat je gewenste voorkeurstijd bij ons weten via de e-mail escaperoom@gevangenpoortboz.nl. Wij kijken dan naar de mogelijkheden om je verzoek in te vullen!
– Betaling kan direct via de website via iDeal.

 

Het Spel

– Minimum leeftijd voor deelname is 16 jaar. Met de begeleiding van een ouder (maximaal 1 kind per volwassene) kunnen kinderen vanaf 9 jaar het spel meespelen.
– 2-5 personen per spel. Wil je met meer personen spelen? Laat het ons weten via escaperoom@gevangenpoortboz.nl. De groep kan dan gesplitst worden in twee teams. Wij adviseren je over de verschillende mogelijkheden.
– Mensen die onder invloed zijn van drank en/of drugs wordt toegang tot de escape room ontzegd.
– Wanneer bij aanvang van het spel een medewerker van de escape room twijfelt aan de gesteldheid van een deelnemer, heeft de medewerker het recht deze deelnemer te weigeren zonder restitutie.
– Je dient exact op de gereserveerde tijd aanwezig te zijn, ben je te laat dan gaat dit van de speeltijd af.
– Er is camerabewaking aanwezig voor de veiligheid van de deelnemers. Instructies dienen te allen tijde opgevolgd te worden.
– Het is niet toegestaan om brute kracht te gebruiken of dingen te forceren tijdens het spel. Beschadiging van spelelementen wordt verhaald op de speler.
– Toegang tot de escape room en het spelen van dit spel is geheel op eigen risico. De toegang tot de Gevangenpoort en de escape room is niet rolstoelvriendelijk. Het monument heeft steile trappen.
– Het niet halen van de escape room binnen de gestelde tijd leidt niet tot restitutie van het betaalde bedrag. Tijdens het spel kunnen een beperkt aantal hints gevraagd worden. Aan het einde van de game kunnen we wel aangeven welke aanwijzingen je hebt gemist.

 

Annuleren

– Als je minimaal drie dagen voor de boekingsdatum een mailtje stuurt naar de escaperoombeheerder, kunnen we binnen een maand een nieuwe datum zoeken. Wanneer je dit korter dan drie dagen van te voren doorgeeft, moeten we helaas het boekingsbedrag in rekening brengen.

 

Geheimhouding

– Het plezier van Escape the Gate blijft behouden wanneer louter over de ervaring, maar niet over de geheimen verteld wordt. Beschouw jezelf daarom tot geheimhouding verplicht.

 

Overig

– Wij zijn niet verantwoordelijk voor persoonlijke eigendommen en of schade die hier aan toegebracht wordt. Kluisjes worden ter beschikking gesteld om waardevolle spullen in op te bergen. Het is niet toegestaan om mobiele telefoons, camera’s etc. mee te nemen in de escape room.
– Spelers van de escape room hebben recht op gratis toegang tot de Gevangenpoort. Dit kan direct voor of na het spel (binnen de reguliere openingstijden van de Gevangenpoort) of op een later moment wanneer de Gevangenpoort geopend is (via een toegangskaartje).

 

Klachten

– Heb je klachten? Vertel ze alsjeblieft eerst aan ons, via het e-mailadres info@gevangenpoortboz.nl.