Verhuur

Naast museale rondleidingen is de Gevangenpoort een exclusieve locatie voor bijeenkomsten met kleine gezelschappen.

Neem de oude cipierswoning met z’n unieke ambiance. De hoge monumentale ruimte, de grote schouw en rustieke meubels vormen een bijzonder decor, eventueel in combinatie met teambuilding door het spelen van de escape room.

Op de tweede verdieping is het mogelijk om beamerpresentaties te geven in één van de ronde torenkamers. De ruimtes zijn ook uitermate geschikt voor het geven van workshops, presentaties, storytelling en dergelijke.

Voor meer informatie over verhuringen (niet voor de escape room): info@gevangenpoortboz.nl
Vermeld je contactgegevens in de e-mail. Na de ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Droomhuwelijk

Op incidentele basis is het mogelijk om in de cipierswoning van de Gevangenpoort te trouwen! Voor één van de mooiste dagen van uw leven heeft u dan een onvergetelijke trouwlocatie*. U kunt uw trouwdag zelfs combineren met een feest in Het Markiezenhof of een vrijgezellenactiviteit in de escape room van de Gevangenpoort. Onze eigen weddingplanner kan je informeren over alle mogelijkheden.

*Daarbij moet wel rekening gehouden worden dat slechts ca. 20 personen bij de trouwplechtigheid aanwezig kunnen zijn. Vanwege de steile trap die de entree vormt voor de Gevangenpoort is de ruimte niet toegankelijk voor rolstoelen. Bij grotere gezelschappen is het Markiezenhof dan een meer geschikte locatie in een soortgelijke ambiance.