Shoppen in een historisch decor

De historische binnenstad van Bergen op Zoom bruist van de winkels. Van bijzondere boetiekjes tot bekende ketens, voor elke shopper wat wils. De Gevangenpoort bevindt zich aan het begin van het winkelgebied. Parkeerplekken in de directe omgeving zijn er bovendien genoeg. Zo wordt het combineren van historie en cultuur met een rondje shoppen wel heel erg leuk!

De eerste zondag van de maand is het koopzondag.

Een paar tips:

Boekhandel Quist

Quist, de leukste boekhandel van de stad!

libris.nl/quistboeken

 

Tapavino

Tapavino heeft alles in huis voor een heerlijk avondje: flesje wijn, tapas erbij en het feest kan beginnen. Ook een aanrader voor smakelijke cadeaus.

Tapavino.nl

 

Pracht

Al zeventig jaar een begrip in de stad als het om elektronica gaat, vooral door de combinatie van high-end audio en lifestyle.

prachtwonen.nl

Dietvorst

Dietvorst (of Jantje Rommel in de volksmond) heeft alles in huis voor een geslaagd verkleedfeest. Een walhalla vol gekke snuisterijen voor groot en klein.

Dietvorst.nl

 

Bibelino

Bibelino heeft de hipste merkkleding voor kinderen van 0 tot 14 jaar. Ook leuk voor cadeautjes!

Bibelino.nl

 

Zin aan tafel

Het adres voor fraaie woonaccessoires: van Alessi-eierdopjes tot Fatboy-zitkussens. Alles voor de inrichting van je huis. Te herkennen aan de enorme witte plastic teckel voor de deur. Hij bijt niet.

Zinaantafel.nl

Rozen en Bottels met brocante winkel

Voor alles wat met bloemen en bloemschikken te maken heeft kun je terecht in het sfeervolle winkeltje Rozen en Bottels.

rozen-en-bottels.nl

 

Mijn Lievelingskleding

Vintage en gloednieuwe retrojurkjes in overvloed bij Mijn Lievelingskleding. Yvette helpt je met alle liefde met uitgebreid passen. Reken maar dat je met een nieuwe aanwinst naar huis gaat.

mijnlievelingskleding.nl

 

‘t Pakhuis

Wie een pak nodig heeft gaat naar ’t Pakhuis! Om je look helemaal af te maken, verkopen ze ook horloges, dassen, riemen en schoenen. Kleren maken de man.

the-fashiondistrict.nl

 

Kijk op www.vvvbrabantsewal.nl voor meer informatie over winkelen en recreëren in en om Bergen op Zoom.